In the mix

Jag sitter och fantiserar om Usher och Will Smith. Oj vad jag ska gifta mig med någon av dom en vacker dag!
Keep on dreaming girl? ..De gäller att sikta högt.
I morgon är de midsommar och den spenderar jag och Kapten Carl på viking Line, de blir någonslags personal fest vilket jag ser framemot. Jag trodde vi skulle bli sittandes i street som alla andra kvällar men de blir tydligen bättre än så.
Annars mår jag rätt bra. De är svårt att hålla sig ifrån alla gobitar här på båten, nej inte sånna, jag menar tårtor och sånt.
De står och tittar på en hela dagen och jag är ruskigt nära att sätta gaffeln i de. Men än så länge har jag hållt mig i skinnet. På lördag blir de ätardag. Ska gå loss i taxfreen och köpa all choklad jag kan komma över och så ska jag träna 400 pass på söndag, Nej de ska jag verkligen inte, jag ska låta de sätta sig, finfördelat över hela kroppen. Då blir de mer att älska.
Pratade med pappa idag. Han är en underbar människa. Kung Claes. När jag blir stor vill jag bli som honom. En svettig rörmokare med skön självdistans och humor till norge och tillbaka! Eller ska man bli som morsan kanske? En redig kvinna med huvudet på skaft och kan allt inom psykiatri, är huslig och rätt seriös. Eller en blandig? En svettig psykolog som gillar att kröga rör med delvis humor? haha. Eller så är jag mig själv. En jävligt glad tjej med ena foten på jorden, som står och snackar skit i Tv och krängel camel på helgerna, oj vad jag borde utbilda mig till någonting.
De där med plugg har aldrig varit min starka sida. Men charm därimot de har jag rätt gott om. Som när vi gick i nian.
Så råkade jag få nå fel på pallet, utöver de vanliga, låg på sjukan i någon vecka och missade geografi provet (oj va synd), jag är heeeelt värdelös på geografi, fråga min syster, hon berättar gärna. Men innan geografi provet hade vi någon uppgift där man fick välja valfritt område att göra en redovisning om. Jag valde droger och vad de gör med människan (fick en släng av morsans arbete i mig iallafall) hur som helst fick jag MVG på de arbetet.
Då sa david, min lärare, som jag hade charmat att:
"Amanda du fick ju så bra på drogarbetet och jag är helt övertygad att du är lika bra på geografi så jag sätter ett MVG på geografi provet iallafall"
"sing helleluljaaaa" (!)
Men de är hemligt så säg de inte till någon. Tack david!

huvudsaken är väl att man tjänar pengar, trivs med de man gör  och har mat på bordet?
Eller?
Plugget får komma sen och jag får leva på charmen ett tag till.
Check!







Back in the days.

Jag är beroende av spotify. Jag har fördrivit rasten här på viking genom att lyssna igenom massa gamla låtar från tiden då jag gick i nian. Riktiga hångellåtar. Oj vilka minnen. Linbanan, jouren, ormkärr. Egger. Gänget. Luring. Haha!
När man låg och spydde bakom önskakyrkan som inte längre finns kvar. Drack häxa från pappas spritförråd. Mammas vågade man inte nalla från för hon stod väl med tumstocken och mätte millimeter på spriten. Pappa var mer lättlurad.
Varje kväll på sommarlovet bar de hem till Kölborg med Torbann och Sipper (mopparna) för att äta pomfritt med Bea (enbart blåbands).
Nu har casper slutat på Önsta också så nu har jag ingenting att skylla på för att gå dit och hälsa på. Helvete.
Jävlar vilken dålig musiksmak vi hade när vi gick i 9an. Bara massa svensk hiphop som är helt världelös. Men de var väl häftigt att lyssna på de. Looptroop var/är ju iofs givna i och med vi är uppväxta på samma ställe i västerås. Gryta.
Jag säger bara så här : Vi behöver inte skryta för vi har fett med back up från gryta och som en tiger ska vi ryta!

(HAHAHAHA)







Don't hate the player. Hate the game.










Fittfredag.

Klockan är 23 finsk tid.
De är fredag.
De regnar. De är kallt.
Jag sitter med min lilla i mässen.
Calle kör kvälls passet och jag morgon passet i morgon.
Jag är jävligt uttråkad.
Men de har gått bra idag. Bättre än någondag.
Jag har mensvärk. Jag tror calle har de lite kämpigt med mitt humör.
Bara kanske. Jag har ju inte haft blodsockerfall riktigt ännu.
Då vill han nog aldrig träffa mig igen. Om han får uppleva de..
Vilket jag antar att han kommer få efter alla de här veckorna tillsammans.
Frågan är vad stockholm, australien, västerås och norge gör ikväll?
Är ni ute och super upp skatteåterbäringen?

En kaffe, en liten joggingtur och film. De låter som en perfekt avslutning på den här fittdagen!
Och så saknar jag sonya, jag vill ju se att de gåår braaaa för henne! haha!










Puss då!







RSS 2.0